<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1549944535312030&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Job Search

Travel Consultant, FCM Travel Solutions

Job no: 506872
Brand: FCM
Work type: Full time
Location: UK & Europe - Sweden - Stockholm
Categories: Operations & Professional Services

Ditt uppdrag
Som Travel Consultant på FCM Travel Solution är du den direkta kontakten med våra kunder och det är du som ger den förstklassiga servicen dom förtjänar. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team där vi främst arbetar med personlig service som att ta emot inkommande samtal och email för att utföra ny- och ombokningar samt guida våra kunder i vårt Onlineverktyg Arrivon. Du hanterar bokning av flyg såväl hotell, tåg och bil samt informerar kunder om regler kring ombokningar.

Den vi söker
Vi söker dig som brinner för service och försäljning!  Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av försäljning av reguljärflyg, erfarenhet från affärsresor och profilhantering. Vidare har du gedigen kunskap i bokningssystemet Amadeus och god internetvana. Det är även en stor fördel om du har arbetat i backoffice systemet Antares. Du är en bra kommunikatör med goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du stresstålig, flexibel och tycker om att ta stort eget ansvar. Självklart är du en lagspelare som gillar att se när teamet når sina mål.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats i en spännande bransch där du får möjlighet att utvecklas inom din profession. Du kommer att få en viktig roll i FCM’s framtida utveckling och du kommer att få möjlighet att påverka med din kunskap och engagemang. Vi träffas ofta efter jobbet på sociala event eller på egna arrangerade after works. Följ gärna med på ett pass i gymmet, eller hänga med volleybollgänget på måndagens träningar.

Om du en dag skulle vilja uppleva något annat, erbjuder Flight Centre Travel Group dig fantastiska möjligheter att upptäcka världen – kanske som Travel Consultant i England, USA eller varför inte i Australien? 

Omfattning och tillträde
Tjänsten avser tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Omgående tillträde eller enligt överenskommelse. Placeringen är på vårt kontor i Solna.

Ansökan
Låter detta intressant? Klicka på ”Apply now” nedan och lämna dina uppgifter. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

FCM Travel Solutions är en affärsresebyrå med närvaro i fler än 95 länder världen över. I Norden är vi drygt 70 anställda utspridda över våra kontor fyra kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Vi har 6 år i rad utsetts till världens bästa affärsresebyrå vid World Travel Awards.

Applications close: 17 Mar 2020 W. Europe Standard Time
Subscribe to this Job Search?